Authentic Movement

Authentic Movement Labyrinth

 

Enter the maze into your inner world

 

Imagen: You enter a place, save and nurturing like a womb.

There are no impulses or judgements from the outside.

In this stilness you carefully listen to what is living within.

How does my body feel right now?

Which emotions are moving within me?

Which thoughts and images are appearing?

Feel how this movement within starts to move you…

literally!

Through this “Authentic Movement” your inner, subconscious world is brought into the material world, by your body!

REEKS NAJAAR 2020

Authentic Movement is een bewegingsmeditatie waarin je beweegt vanuit jouw innerlijke impulsen. Je oefent jezelf over te geven aan bewegingen die ontstaan uit jouw lichaam, gedachten, gevoelens en verbeelding. Al dansend kom je zo terecht in ‘el mundo subterraneo’, de tussenwereld van onderbewustzijn en instinct, en breng je wat daarin aanwezig is naar de oppervlakte m.b.v. kleur en woord. Authentic Movement is als het ware de ‘actieve verbeelding’ van C.G. Jung in beweging!


Door deze authentieke bewegingen toe te laten zonder oordeel, verbind je met jouw eigenheid, jouw creatieve bron en de bron van al het leven. Deze helende ervaring heeft een positief effect op jouw zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaarde.


In de tweede helft van de reeks voegen we een tweede medicijn toe: de mythe. Mythes brengen je naar diezelfde binnenwereld, als waar Authentic Movement jou heen brengt. Verhalenvertelster Lien van Camp (Wilde Wortels) voelt aan welke mythes de groep kunnen ondersteunen. Vanuit deze mythes gaan we in Authentic Movement, zodat de mythe diep kan inwerken op ons Zelf en we de mythe samen ‘vlees laten worden’.

➳ WANNEER

Donderdag 1 okt – 8 okt – 22 okt – 29 okt – 5 nov, 20u-22u

Donderdag 12 nov – 26 nov – 3 dec – 17 dec, 20u-22u30

➳ WAAR 

Planeet Mars, Land van Waaslaan 78 (aan Gent-Dampoort)

➳ INSCHRIJVEN

Stuur een mailtje met jouw naam naar 5elementskuladance@gmail.com en stort €275 op Kula Dance BE84 7360 5456 2059 met vermelding ‘AM Reeks’.

  • Facebook - Grey Circle